7 kommenttia artikkeliin ”Ihana saarna

 1. Lämmin, Kristuskeskeinen saarna, jossa rohkaistaan uskomaan Kristus omaksi Vapahtajaksi. Saarna, jonka alla sydän ja mieli ei lähde harhailemaan omasta uskosta muiden ”korvilla” kuuntelemaan. Yksinkertaista uskonsaarnaa, josta ”tyhmäkin” yltää syömään elämän leipää. Tälläistä on mukava kuunnella.

  Tykkää

 2. Joo, tuossa saarnassa Jeesuksesta ja uskovaisen suhteesta häneen puhutaan todella raamatullisesti, herkästi ja henkilökohtaisesti, ”kokemuksen rintaäänellä”. Lohduttavaa ja koskettavaa kuunnella.

  Juuri tuollaista on ja tulee olla elävän Jumalan seurakunnan julistaman evankeliumin: sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta syntien Sovittajana, kärsivänä Sielun Rakastajana ja Ylösnousseena Voittajana. Sellainen julistus yksin on todellista evankeliumia, ilosanomaa.

  Yksin Kristuksen järkkymättömästä Rakkaudesta myös uskovainen saa voimia taistella maailman kiusauksia ja viettelyksiä vastaan.

  Tykkää

 3. Ompa hyviä nuo kuunneltavat saarnat, varsinkin kun on kyse vanhemmalla kielellä puhutuista saarnoista- luettu aukeaa ehkä paremmin, kuin jos yrittäisi itse lukea sellaista mutkikasta vanhaa kieltä. Vanhoja saarnoja lukemalla/kuuntelemalla saa vähän paremmin perspektiiviä ja lisäksi raamatuntuntemus karttuu.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s