Kommentoijalle

Kiitos, kun kommentoit!

Toivon, että käytät mahdollisuuksien mukaan omaa nimeäsi kommentoidessasi – se herättää luottamusta kanssakeskustelijoissa ja tuo avoimuutta keskusteluilmapiiriin. Tämä ei ole kuitenkaan pakollista. Vähimmäisvaatimus on, että jokainen kommentoija käyttää pysyvää nimimerkkiä. Täysin anonyymi keskusteleminen ei ole sallittua.

Pyrithän kiinnittämään huomiota mieluumin asioihin, joista keskustellaan kuin henkilöihin sanojen takana. Toisten ihmisten henkilöä, asenteita, motiiveja, kykyjä tai uskoa ei tule ryhtyä arvioimaan keskustelussa.

Keskustelussa on kiellettyä pyytää tai vaatia toista kommentoijaa kertomaan julkisesti henkilökohtaisista asioistaan, mukaanlukien uskostaan tai sieluntilastaan.

Pyydän teiltä lukijat, että pyrkisitte käsittelemään kommenteissanne kulloisenkin postauksen aihepiiriä. Tietty luova kaaos on sallittua – siksi en toistaiseksi ole tehnyt tämän asian tiimoilta tarkempia sääntöjä. Tahalllinen keskustelun sivuraiteille johtaminen on kuitenkin asiatonta käytöstä, ja sitä on ikävä seurata.

Hulluinhuonelainen-blogin tarkoitus on edistää rakentavaa, avointa ja rehellistä teologista sekä hengellistä keskustelua vanhoillislestadiolaisuudessa ja vanhoillislestadiolaisuudesta. Samalla se pyrkii vahvistamaan Raamatun ja perinteisen kristillisen teologian tuntemista. Toivomme, että kaikki tämä johtaisi henkilökohtaisen uskonelämän syvenemiseen. Blogin ensisijainen tarkoitus ei ole tuoda hyvää mieltä, vaan etsiä totuutta. On hyvä, jos se voi tuottaa myös ensiksi mainittua, mutta tärkeysjärjestys on tämä.